Hei.

Pepe Unlimited on luovan pariskunnan yhteinen yritys.

Ja unelma, jonka eteen työskentelemme joka päivä. Matkamme on vielä kesken, mutta tavoitteenamme on pystyä työllistämään itsemme omalla osaamisellamme, toimien samalla apuna muille matkalla kohti heidän unelmiaan.

Jo vuodesta 2018.

Yritys on saanut alkunsa Pepe-pakussamme, vuonna 2018 toteuttamamme #pakuprojekti'n myötä. Projekti oli elämiemme isoin – mahdollinen, mutta ei missään nimessä helppo! Sen myötä tiesimme, että pystymme yhdessä mihin vain. Yhtä suurella intohimolla suhtaudumme myös töihimme.

Pystymme yhdessä mihin vain.

Ammattikorkeakouluista valmistuttuamme ja työskenteltyämme muutaman vuoden Helsingissä, päätimme myydä suurimman osan tavaroistamme ja ostaa pakun. Olimme innostuneet vapaudesta, minimalismista ja vähemmän kuluttavasta elämäntavasta jo aiemmilla road tripeillämme – ja halusimme ottaa askeleen kohti van life'a. Vietimme koko kesän ja syksyn vuonna 2018 #pakuprojekti'mme parissa, rakentaen itse pakusta aurinkoenergialla varustetun liikkuvan minikodin.

LUOVAA VISUALISUUTTA

Piia on suunnitteleva ja järjestelevä osamme

Kulttuurituottajaksi vuonna 2015 valmistunut Piia on työskennellyt ennen yrittäjyyttään tuotantotehtävissä tv-, elokuva- ja tapahtumatuotannoissa. Piialla on myös vankkaa kokemusta sisällöntuotannosta, ja häntä innostaa eniten inspiroivan ja vinkkejä välittävän sisällön jakaminen. Piia rakentaa intohimolla eteenpäin myös omaa kuvakirjapajaansa.

NOKKELAA KOODIA

Simo arkkitehtuurinen ja toteuttava voimamme

Simo on valmistunut IT-tradenomiksi vuonna 2014, ja toiminut ohjelmistokehittäjänä mm. pankki-, vakuutus- ja informaatio-alan projekteissa. Yrittäjäksi ryhdyttyään Simo on vastannut matkailuun liittyvän sovelluksen tuotekehityksestä. Simo innostuu haasteista ja ongelmanratkaisusta.

Osaamisemme täydentävät loistavasti toisiaan. Meitä molempia ohjaa innostus, merkityksellisyys ja vahva motivaatio kehittyä.

Työn tuloksen toivomme

tuovan asiakkaalle samaa.